top of page
Home
About Us

Iyengar Yoga bij Samadhi Pada

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je graag weer beginnen met yoga?

Er zijn allerlei redenen denkbaar om yogalessen te gaan volgen bij Samadhi Pada in Zaandam.

Een ding is zeker, iedereen kan genieten van yoga.

 

Je niveau is niet van belang, of je nu lenig bent of juist niet, het maakt niets uit. Voorop staat dat Iyengar yoga een intelligente manier is om met je lichaam en je geest te werken. Yoga is goed voor je lichaamshouding, je concentratievermogen en je emotionele stabiliteit. Door het met aandacht beoefenen van yoga wordt je je meer bewust van je lichaam en help je hierdoor de gedachtenstroom in je hoofd tot rust te brengen.

 

Via deze website wil ik je graag kennis laten maken met mijn yogastudio in Zaandam.  Wil je meer lezen over de oorsprong en de filosofie van yoga? Klik in de menubalk op 'Sutras' voor een beschrijving van de acht paden volgens Patanjali, de grondlegger van yoga.

 

Maak een afspraak voor een les en laat je overtuigen van de kracht van yoga. Graag tot ziens bij yogastudio Samadhi Pada in Zaandam.

Teachers

De docente

Lisanne Aalsma

Ruim 10 jaar geleden ben ik begonnen met het volgen van yogalessen.

Door mijn drukke banen als advocate en projectmanager, kwam ik erachter dat yoga voor mij een manier is om volledig te ontspannen.

Niet door stil te zitten op een yogamat of kussen, maar door het uitvoeren van gerichte asana’s, de houdingen.

 

De Iyengar yogavorm legt de nadruk op het precies en correct uitvoeren van houdingen. Omdat mijn werk als advocate ook nauwkeurig en tijdig handelen vraagt, sprak mij deze vorm enorm aan.

 

Ik heb de B.K.S. Iyengar Yoga Docentenopleiding te Amsterdam gevolgd, in eerste instantie alleen om meer te weten te komen van deze yogavorm en de achterliggende filosofie. Ik beleef er veel plezier aan en merk in mijn dagelijkse leven ook het verschil.

 

Ik vind het doorgeven van kennis en ervaringen belangrijk en leuk, zodat ik besloten heb om te gaan lesgeven in mijn eigen studio.

 

Graag tot ziens, Lisanne Aalsma.

Contact

Neem contact op

Samadhi Pada
 

Nic. Maesstraat 2, unit 215,

1506 LB Zaandam

Tel: 06 51 55 75 75

bottom of page